Varför är fillers så populära?

Det är vanligt att höra om behandlingar med fillers. Men många undrar vad det är som gör fillers så efterfrågade och om det finns några fördelar med just fillers? Få svar på dina frågor idag.

Fylliga läppar och en perfekt käklinje kan ibland vara ett resultat av denna behandling. Fillers är mycket populära inom icke invasiva plastikoperationer av många olika anledningar. Det första är att det går relativt snabbt att injicera fillers. Beroende på typen av fillers kan det ta allt från 10-60 minuter. Sedan kan man återgå till dagens aktiviteter nästan som om inget har hänt. Resultaten går att se nästan omedelbart, vilket också gör fillers till en populär skönhetsbehandling. Fillers injiceras med små och smala nålar, som inte gör så ont. Detta är också ett plus, om man inte har nålskräck så klart.

Andra fördelar med fillers

För många är fillers och liknande behandlingar en del av en livsstil där man förändrar nästan hela utseendet för att följa ett ideal. Men i vissa fall kan fillers hjälpa dem att minska kroppskomplex och dålig självkänsla. Den tid vi lever i nu är fylld av stress och oro, och detta kan präglas i våra ansikten. Med en behandling kan man lätt bli av med små minimala linjer och ge lyft åt ansiktet igen. Utseendet ska inte behöva förändras helt, och förbättringarna ska helst vara så små att en bekant inte ens anar att man gjort fillers. Då kan man vakna upp på morgonen och mötas av en yngre och fräschare version av sig själv. Lär dig mer om fillers på denna sida: https://www.fillersstockholm.se/

25 Dec 2020

Välkommen till måbäst.se – bloggen för dig som vill må bra på riktigt. Äta rätt, träna rätt, sova rätt – men också tänka rätt om hälsan. Vi fokuserar på såväl fysisk som mental hälsa – hör gärna av dig med frågor och tips på vad du vill läsa om. Vad du än har för tankar så är det alltid viktigt för oss att du mår bra!