Våga se dig själv i spegeln igen

Om du börjar tycka att det är jobbigt att titta dig i spegeln så är det dags att göra något åt det. För dig som har börjat få tunt hår eller fått kala fläckar, finns det möjlighet att få nytt hår igen.

Livet är alldeles för kort för att inte njuta av till fullo. Så om du har något som du känner hindrar dig, eller får dig att må dåligt, så är det klokt att se till att ändra på det så fort du kan. Om det är något som har med ditt hår att göra så finns det mycket bra hjälp av få. Du kan till exempel använda dig av en klinik för en hårtransplantation. En åtgärd som gör att du får tillbaka ditt fylliga hår, utan synliga kala fläckar.

Hur det går till

När du har bestämt dig för att du vill få hjälp med en hårtransplantation så börjar du med att ta reda på fakta. Det kan du antingen göra genom hemsidan eller genom att ta kontakt. Därefter bokas ett besök där du blir undersökt för att ta reda på om du är en lämplig kandidat. Du kan även få veta hur ditt hår kan förändras, så att du vet vad du har att förvänta dig. I nästa steg sker hårtransplantationen och därefter är det bara att följa de direktiv som du har fått. För efter det kommer bara en enda sak, och det är att njuta av ditt liv.

5 May 2021

Välkommen till måbäst.se – bloggen för dig som vill må bra på riktigt. Äta rätt, träna rätt, sova rätt – men också tänka rätt om hälsan. Vi fokuserar på såväl fysisk som mental hälsa – hör gärna av dig med frågor och tips på vad du vill läsa om. Vad du än har för tankar så är det alltid viktigt för oss att du mår bra!