Upplev det oförglömliga vackra Tanzania på safari

Safari i Tanzania är en extraordinär upplevelse som sticker ut från det vanliga. Här kan du beskåda många vilda och exotiska djur samtidigt som du njuter av den enastående vackra naturen.

När du anländer till Afrika och besöker Tanzania kommer du att bli fullkomligt överväldigad av denna magiska plats. En safari här kan förändra ditt liv och skapa några av dina mest minnesvärda ögonblick. Ingen annanstans kan du uppleva en sådan naturprakt, och du har möjlighet att utforska olika viltreservat under flera dagar.

Efter en safari kan du avrunda din resa genom att låta alla intryck sjunka in i din kropp medan du ligger på en av de snövita stränderna längs Zanzibars kust. Låt dina ögon svepa över det kristallklara vattnet och njut fullt ut av detta exotiska paradis under några dagar eller till och med en längre tid.

En välplanerad safariexpedition i Tanzania

Om du vill göra en riktigt bra resa med safari i Tanzania och besöka de stora nationalparkerna har du olika alternativ att välja mellan. Du kan antingen fullt ut engagera dig i en safari genom att ge dig iväg på en oförglömlig bilresa för att verkligen uppleva allt som detta fantastiska äventyr har att erbjuda.

Om du inte känner för eller har möjlighet att göra en biltur ut på savannen med övernattning i tält finns det andra alternativ tillgängliga. Du kan helt enkelt boka in dig på ett hotell där de har anlagt konstgjorda vattenhål och från verandan kan du få se djuren när de kommer för att dricka. Det är inte en fullskalig expedition, men det är ändå en nära och spännande upplevelse om du av någon anledning inte kan delta i en vildmarksexpedition.

20 Aug 2023

Välkommen till måbäst.se – bloggen för dig som vill må bra på riktigt. Äta rätt, träna rätt, sova rätt – men också tänka rätt om hälsan. Vi fokuserar på såväl fysisk som mental hälsa – hör gärna av dig med frågor och tips på vad du vill läsa om. Vad du än har för tankar så är det alltid viktigt för oss att du mår bra!