Skaffa dig tandimplantat i Stockholm

Det finns några lyckosamma som har kvar alla sina tänder, men ofta kan det fattas en tand här och där. Ersätt den med att få ett tandimplantat i Stockholm hos en riktigt skicklig tandläkare.

Om gluggen sitter längre in i munnen, kanske du tycker att det kan vara som det är. Men vi har våra tänder för att kunna tugga all mat ordentligt, och alla behövs. Du kanske tänker på att inte le för brett när man ska ta foton, men tänk så skönt att vara kvitt de funderingarna en gång för alla. Med ett implantat får du en tand tillbaka, och du kan välja en färgnyans som stämmer ihop med de andra tänderna. Ingen ser att det är ett implantat.

Tandimplantat är populära

Det är populärt hos vuxna i alla åldrar att göra tandimplantat i Stockholm. Man sätter stort värde på att kunna tugga sin mat ordentligt, att kunna gå på restaurang och att kunna le stort på foton utan en tanke på tänderna. Det är en del av livskvaliteten, och det är så enkelt numera med olika sorters implantat. Det är konstgjorda tänder eller påbyggnader som ser ut som riktiga, egna tänder.

Väljer man att fästa en konstgjord tand med en titanskruv, så kommer skruven att växa fast i käkbenet och den sitter lika stadigt som en egen tand. Många tänker att det är dyrt, men med tanke på livskvaliteten på sikt är det en klok investering. Du kanske också kan få bidrag eller en förmånlig avbetalningsplan hos din tandläkare.

20 Aug 2021

Välkommen till måbäst.se – bloggen för dig som vill må bra på riktigt. Äta rätt, träna rätt, sova rätt – men också tänka rätt om hälsan. Vi fokuserar på såväl fysisk som mental hälsa – hör gärna av dig med frågor och tips på vad du vill läsa om. Vad du än har för tankar så är det alltid viktigt för oss att du mår bra!