Inga fler tallrikar i golvet med parterapi i Stockholm

Ni ska inte underskatta värdet av att prata med varandra. När två partners bråkar och överväger att lämna relationen kanske det är en bättre lösning att gå i parterapi i Stockholm istället.

Bråken blir bara värre. Tallrikarna ryker i golvet i ren ilska. Det är bara en tidsfråga innan du eller din partner siktar på varandra med tallrikarna istället. Ni bråkar om precis allting. Vems tur det är att dammsuga. Vem som ska laga mat ikväll. Varför du tycker att ert sexliv är som att se färg torka. Varför din partner har låtit sitt utseende fallera sedan ni blev tillsammans. Är det här verkligen en hälsosam relation? Vad det detta ni förväntade er när ni flyttade ihop i Stockholm? Givetvis inte. Men ibland blir relationer så här. Ibland tar man den lätta vägen ut och gör slut. Ska ni inte prova att gå i parterapi istället?

Hitta rätt i relationen med hjälp av parterapi

Kanske kan parterapi i Stockholm vara det som räddar er relation. Det kanske är en väldigt förstående, empatisk och konstruktiv familjebehandlare som lär er att kommunicera med varandra. Som får er att förstå hur ni kan jobba för att göra det enklare för er själva. Som gör att ni kan lösa era meningsskiljaktigheter och återupptäcka den kärlek ni kände för varandra när ni först träffades. Är det verkligen värt att kasta bort en relation som betyder så mycket för er båda utan att ni gjort ett ordentligt försök att vända skutan på rätt håll?

15 Oct 2021

Välkommen till måbäst.se – bloggen för dig som vill må bra på riktigt. Äta rätt, träna rätt, sova rätt – men också tänka rätt om hälsan. Vi fokuserar på såväl fysisk som mental hälsa – hör gärna av dig med frågor och tips på vad du vill läsa om. Vad du än har för tankar så är det alltid viktigt för oss att du mår bra!