Besök ett solarium i Vasastan

Vintern är här och med den också den bleka och nariga huden. Vad kan väl då vara skönare än att gå och sola solarium i Vasastan? Huden blir härligt gyllenbrun och du känner dig fräschare.

Termometern visar sju minusgrader ute. Det känns kallt när du sätter ned fötterna på golvet. Kaffebryggaren puttrar i köket och det enda du kan tänka på är att ta en varm dusch. Efteråt sätter du in ved och tänder en härlig brasa som får spraka och värma upp huset medan frukosten inmundigas. Du älskar egentligen vintern och kylan. Det är ju så mycket mysigt inomhus under den perioden av året. Men din hud känns torr som fnöske och brännan som du så hårt arbetade upp i somras är nu ett minne blott. Du behöver ta en tur till ett solarium i Vasastan.

Dröm dig bort till en solig och varm sommardag i solariet

Du bokar in en tid och lägger dig en halvtimme redan kommande dag. Så underbart det känns. När du blundar så känns det nästan som om du befinner dig på en solig strand någonstans i Sverige under årets varmaste månader. Efteråt är du avslappnad och känner dig härlig i hela kroppen. Efter en titt i spegeln inser du att du faktiskt fått en hel del färg bara från den här halvtimmen. Men det får nog bli ett besök redan om en vecka igen. Så att du nu inte förlorar den fina brännan du arbetat upp i solariet idag.

5 Mar 2022

Välkommen till måbäst.se – bloggen för dig som vill må bra på riktigt. Äta rätt, träna rätt, sova rätt – men också tänka rätt om hälsan. Vi fokuserar på såväl fysisk som mental hälsa – hör gärna av dig med frågor och tips på vad du vill läsa om. Vad du än har för tankar så är det alltid viktigt för oss att du mår bra!